Szállítási információk

A Watery.hu oldalon 1-3 napos kiszállítást biztosítunk hétköznapokon, ha 16 óra előtt adod le a rendelésedet 36999 HUF vagy annál nagyobb rendelési érték esetén nem számítunk fel szállítási költséget.

A Watery.hu-nél mindig arra törekszünk, hogy megrendelésed gyorsan és hatékonyan kézbesítsük, így a legtöbb esetben a rendelés leadását követő 1-3 napon belül várható a csomag érkezése. A DHL expressz szállítással akár 24 órán belüli kézbesítésre is számíthatsz

Emiatt minden rendelést a DHL-lel kézbesítünk - szombatonként akár csomagküldést végző boltokba is kiszállítunk.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy csomagodat pontosan úgy kézbesítsék, ahogyan az neked a rohanó hétköznapokban a legmegfelelőbb.

Szállítási díjaink a következők:

DHL csomagküldés ára: 1870 HUF* 1-3 munkanap
DHL Express szállítási díj: 7470 HUF 1-2 munkanap

 *36999 HUF vagy nagyobb rendelési érték esetén nem számítunk fel szállítási költséget. Figyeld meg! Ez nem vonatkozik a DHL expressz kézbesítésre.

Véletlenül épp Dániában nyaralsz? Dániában ingyenesen átveheted megrendelésed az egyik fizikai üzletünkben – ezt azonban előre jelezni kell a fizetésnél. 

Ha további kérdéseid vannak a szállítással kapcsolatban, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben: support@watery.hu. Hétköznapokon 24 órán belül válaszolunk.

Fizetési információ:

A Watery.de oldalon egyszerűvé és biztonságossá tettük a vásárlást. Weboldalunkon az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk:

  • Quickpay (minden Visa és Mastercard típus)
  • Klarna számla
  • Klarna Sofort (azonnali átutalás, csoportos beszedési megbízás és hitelkártya)
  • PayPal

Innen szállítjuk a megrendelésed