GY.I.K.

Megrendelés

Nem kaptam meg a rendelésem visszaigazolását.

- Azt tapasztaljuk, hogy üzeneteink néha a Spam mappába kerülnek. Kérjük, először ellenőrizd a Spam mappát, mielőtt hozzánk fordulsz.

Mikor vonják le a pénzt a számlámról?

Addig nem vesszük fel a pénzt a rendelésedért, amíg a rendelést be nem csomagoltuk, és fel nem adtuk neked.  Amikor ez megtörténik, rendelésedhez nyomkövetési számot adunk, és e-mailben elküldjük neked, így nyomon követheted a csomagot az út során. A csomagot nyomon követheted, amikor beszkennelik a futarcég termináljain és szállításkor. Akár 24 óráig is eltarthat, mire megjelenik az első beolvasás. Ettől kezdve a nyomkövetési szám segítségével láthatod, merre jár a csomag. 

Van valami akció vagy kedvezményes kódotok?

A Watery készlete ritkán fogy ki, és sajnos ritkán vannak leárazások a legjobb termékeinkre. Úgy döntöttünk, hogy termékeinket a lehető legolcsóbban kínáljuk, hogy mindenki korrekt áron juthasson SUP deszkához. Néha azonban előfordul, hogy kedvezményes kódot adunk, vagy exkluzív ajánlatokat kínálunk.

Hol készülnek a termékek?

Termékeink túlnyomó részét az EU-n és Ázsián belül szállítjuk.

Minden termékünket nagyon gondosan válogatott gyártók állítják elő, így a termékek megfelelnek minden németországi és EU-s követelménynek és szabványnak. Természetesen a termékek gyártása és értékesítése során mindig figyelembe kell venni a logisztikát. Igyekszünk azonban minden folyamatot a lehető legnagyobb mértékben optimalizálni, hogy minimálisra csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Ennek ellenére természetesen nem kötünk kompromisszumot termékeink minőségét illetően.

Szállítás

Megkaptam a csomagot, de hiányzik a rendelésem többi része.

- Egyes termékeink nagy méretűek, ezért nem szállíthatók együtt. A SUP-okat külön szállítjuk. A mentőmellényeket, nedvesruhákat, neoprén termékeket stb. gyakran kisebb csomagban továbbítjuk.

Szeretnék hozzáadni egy tételt a rendelésemhez.

- Csak küldd el nekünk e-mailben a kívánt termék nevét és lehetőleg a méretét, akkor hozzáadjuk a rendelésedhez és megküldjük a fizetési hivatkozást..

A nyomkövető hivatkozás 1 kg-ot mutat a csomagom súlyára.

- Minden csomag 1 kg súllyal szerepel a rendszerünkben, ezt a szállítmányozó azonnal frissíti az első bevételezés után.

Számos nyomonkövető e-mailt kaptam különböző szállítmányozó vállalatoktól.

- Az 5 kg-nál nehezebb csomagokat a DHL egyenként szállítja. A könnyebb tételeket a DHL-en keresztül is szállítjuk.

Helytelen ár szerepel a nyomonkövető e-mailemben.

- A nyomonkövető e-mailekben megadott árak egyes esetekben ÁFA nélkül jelennek meg. Ezt mindig megállapíthatod a rendelés-visszaigazoláson szereplő árak segítségével.

A nyomonkövető hivatkozás nem mutat aktivitást.

- Feladás után akár 48 órát is igénybe vehet, mire megérkezik a frissítés. Ha a megrendelésedet pénteken küldöd el, általában csak a következő munkanaptól lehet nyomon követni. 

Nem tudok kiválasztani egy bizonyos csomagpontot.

- Amikor feladjuk a csomagodat, a rendszer kiválasztja a megadott címhez legközelebb eső csomagpontot, és az erről szóló információt e-mailben kapod meg.

Nem kaptam meg a rendelésemet.

- Egyes termékeknél a szállítási idő meghosszabbodhat. Ez gyakran szerepel a termékleírásban. Egyéb esetben forduljon az ügyfélszolgálathoz, és mi örömmel segítünk.

Szeretném visszaküldeni a megrendelt terméket. Mi a teendő ilyenkor?

- Ez egyszerűen és gyorsan megoldható! A további információk itt találhatók.

Mennyi ideig kell átvennem a rendelésemet az átvevőpontról?

Ha DHL-en keresztül rendeltél egy boltba vagy átvevőppntra, akkor a csomagot az érkezéstől számított 7 napon belül (vasárnap kivételével) fel kell venni. Ha a megrendeléskor Csomagállomást választottál kiszállítási célpontként, akkor 7 naptári napon belül kell átvenned a csomagodat az állomásról. Ha letelt a 7 nap, és még mindig nem került átvételre a csomag, akkor automatikusan visszaküldési kódot adunk ki, és a csomagot felveszik és visszaküldik nekünk. Ha a csomag ilyen módon kerül vissza hozzánk, a visszaküldésért díjat számítanak fel (Németországban a visszaküldés díja 8 euró a DHL-lel történő kézbesítés esetén).

Visszaküldés és reklamáció

Vissza akarom küldeni a rendelésemet?

Egyszerű és gyors, bővebben itt olvashat.

 

Kérdésed van? Megvan a válasz!

Lépjen kapcsolatba velünk itt