Kereskedelmi feltételek

Általános információk

Watery ApS

Langmarksvej 34, C2

8700 Horsens

Dánia 

Cégj.-sz. (CVR): 39718626

1. Megrendelés

Miután eldöntötted, hogy meg szeretnéd rendelni valamelyik termékünket, az adataid megadásával kell kezdened. Szükségünk van a teljes nevedre, címedre, irányítószámodra és városodra, valamint az e-mail-címedre és a telefonszámodra. Miután ezeket megadtad, lépj tovább a fizetésre. A fizetési adatok megadása után nyomd meg a „Vásárlás befejezése” gombot. Minden árunk tartalmazza az ÁFÁ-t.

2. Fizetés

Oldalunkon a fizetés hut történik. Számos fizetési mód közül választhatsz. Választhatsz Visa vagy Mastercard kártyás fizetést. Cégek számára biztosítjuk a szállítás után számla ellenében történő fizetést. Kártyahasználati díjat nem számítunk fel. A szállítási adatok megadása után ki kell választanod, hogy a kártyás vagy a szállítás után számla ellenében történő fizetést választod. Ha a kártyás fizetést választod, egyszerűen add meg a kártyád adatait, és nyomd meg a „Vásárlás befejezése” gombot. Ha viszont a szállítás után számla ellenében történő fizetést választod, akkor szintén csak be kell fejezned a vásárlást, és majd csak a kiszállítást követően kell kifizetned a számlát. A pénzt csak akkor vonjuk le a kártyáról, amikor a terméket kiszállították a raktárunkból. Ha PayPal-on keresztül fizetsz, akkor nem vonatkozik rád a Kifogásolási védelem rendszere. A feltételekről a PayPal honlapján olvashatsz bővebben.

3. Szállítás

Minden raktáron lévő megrendelt árut 1 munkanapon belül kiszállítunk, és a raktárunkból a szállítási címre történő kiszállítás mindössze körülbelül 24 órát vesz igénybe.

Minden rendelt árut a DHL szolgáltatókkal szállítunk ki, attól függően, melyiket választottad a rendelés során – ezért 24-48 órán belül is tudunk szállítani, ha a termék raktáron van. A szállítást kérheted csomagpontra vagy házhoz.

Ha szállítási módként a Személyes átvételt választottad, arról itt olvashatsz bővebben

Magyarország, Dániába, Svédországba, Norvégiába, Németországba, Spanyolországba, Ausztriába és Lengyelországba szállítunk. 

4. Elállási jog

Fogyasztóként 365 napig megillet a termékek visszaküldésének joga.

Az elállási jog a megrendelés kézhezvételétől számított 365 nap után jár le. Ha egy rendelésben több különböző terméket rendeltél, de azokat egyenként szállítjuk ki, akkor a határidő számítása az utolsó tétel kézhezvételének napjától kezdődik. Az elállási jog azt is jelenti, hogy az átvételi elismervény kézhezvételétől számított 365 napon belül értesítened kell bennünket az elállásáról. Küldhetsz e-mailt a support@watery.hu címre, ha törölni kívánod a vásárlást, vagy használd a normál elállási űrlapot, amelyet a Szállítási feltételek alján találsz. Ha 14 napon belül élsz az elállási jogoddal, akkor további 14 nap áll rendelkezésedre a termékek visszaküldésére.

Az elállási jog nem gyakorolható olyan módon, ha megtagadod a rendelt termékek elfogadását anélkül, hogy értesítenél bennünket az elállásról.

Ha a megrendelt termékeket azért küldik vissza hozzánk, mert azokat nem vették fel a csomagpontról, vagy mert a szállítási cím nincs megfelelően kitöltve, fenntartjuk a jogot, hogy a szállítmányozó cég által a visszaküldésért felszámított költségeket kiszámlázzuk.

Elállás termékek egy részének megvásárlásától

Ha több terméket vásároltál tőlünk, lehetőséged van egy vagy több terméket visszaküldeni, még akkor is, ha azokat egy rendelés keretén belül vásároltad meg.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a szállítási költségeket nem térítjük meg, ha a vásárlás egy részével kapcsolatban meggondoltad magad.

5. Visszaküldés

Miután értesítettél bennünket arról, hogy elállsz a rendeléstől, 14 napod van arra, hogy visszaküld az árut raktárunkba. A visszaküldés költségét Neked kell fizetned, és Te vagy a felelős azért, ha az áru megsérül, amikor elküldöd nekünk.

A termék állapota visszaküldéskor

Te vagy a felelős a termék bármilyen értékcsökkenéséért. Vagyis a terméket ugyanúgy ki lehet próbálni, mint egy fizikai üzletben, de nem szabad a szokásos módon használni. Ha a termék amiatt veszített az értékéből, mivel más módon használtad, mint ami a termék jellegének, tulajdonságainak és működési módjának megállapításához szükséges volt, akkor a vásárlás összegének csak egy részét kaphatod vissza.

A visszatérítés összege a termék kereskedelmi értékétől függ, ami bizonyos esetekben azt is jelentheti, hogy csak a szállítási költséget kaphatod vissza.

Javasoljuk, hogy a terméket eredeti csomagolásában küldd vissza. Ha az eredeti csomagolás hiányzik, az a termék értékének csökkenését eredményezheti.

A vásárlás összegének visszatérítése

Ha meggondoltad magad a vásárlással kapcsolatban, akkor visszakapod a kifizetett pénzt. Ha a termék vesztett az értékéből, akkor levonjuk az általad okozott értékvesztés fejében felszámított összeget.

Visszatérítünk minden, általad fizetett összeget, beleértve a szállítási költségeket is (ez azonban nem vonatkozik a többlet szállítási költségekre abban az esetben, ha az általunk kínált, legalacsonyabb költséggel járó normál szállítási módtól eltérő szállítási módot választottál), legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor megkaptuk az üzenetedet, miszerint el kívánsz állni a szerződéstől. Eltérő megállapodás hiányában a visszajáró összeget az általad igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza.

A fizetést mindaddig visszatarthatjuk, amíg meg nem kapjuk a terméket, kivéve, ha elküldöd nekünk a visszaküldésről szóló igazolást.

Csak a közvetlenül a címünkre feladott csomagokat fogadjuk el. Előzetes egyeztetés alapján a vásárlástól elállhatsz a termékek fenti címen történő személyes átadásával is.

6. Reklamáció joga

A vásárlásról szóló jogszabályok minden áruvásárlásra vonatkoznak. Amikor fogyasztóként nálunk vásárolsz, 24 hónapig jogod van bármely termékünkkel kapcsolatban reklamációt benyújtani. Ha a reklamáció jogos, akkor ez az adott helyzettől függően azt jelenti, hogy igényt tarthatsz a termék megjavíttatására, cseréjére, visszakaphatod az árát, vagy árengedményt kaphatsz. A reklamációt a hiba felfedezését követő „ésszerű időn belül” be kell nyújtani. A hiba felfedezését követő két hónapon belül benyújtott reklamáció még megfelelő időn belül van. A terméket mindig a megfelelő csomagolásban kell visszaküldeni.

7. Adatvédelmi szabályzat

A következő információkra van szükségünk, amikor weboldalunkon vásárolsz:

Név, cím, telefonszám és e-mail cím.

Személyes adataidat annak érdekében gyűjtjük és továbbítjuk, hogy a terméket kézbesítsük Neked. Adatait továbbítjuk szállítmánykezelő rendszerünknek, valamint szállítmányozó szolgáltatónknak. A személyes adatokat a Watery ApS gyűjti, ezeket öt évig tároljuk, ezt követően az adatokat töröljük. Számos más vállalattal együttműködünk, amelyek adatokat tárolnak és kezelnek. Ezek a vállalatok csak a mi nevünkben és megbízásunkból kezelik az adatokat, azokat saját célokra nem használhatják fel, illetve nem adhatják tovább. Csak olyan, az EU-ban vagy más országokban elhelyezkedő adatfeldolgozókkal dolgozunk együtt, amelyek megfelelő védelmet tudnak biztosítani ügyfeleink adatainak. A Watery-ért felelős Adatkezelő a Watery ApS.

Mivel a Watery ApS-nél regisztráltál, bármikor jogodban áll az adatok gyűjtésével és kezelésével kapcsolatban nálunk tiltakozni. Jogod van megtudni, hogy milyen adatokat gyűjtünk Rólad. Ha úgy gondolod, hogy az adatok pontatlanok, jogod van a az adatok helyesbítését kérni. Bizonyos esetekben kötelesek vagyunk törölni személyes adataidat, ha ezt kéred. Ez például akkor fordulhat elő, ha az adataidra már nincs szükség arra a célra, amelyre azokat felhasználtuk. Akkor is fordulhatsz hozzánk, ha úgy gondolod, hogy személyes adataidat kezelése jogsértő módon történik. További információkért fordulj hozzánk a következő e-mail címen: Support@watery.hu